Arvutilingvistika Geomeetria

Link: http://geocalc.clas.asu.edu/html/ComputationalGeometry.html

Geomeetriline Algebra (GA) on loodud selleks, et toetada rikkaliku kirjavahetuse geomeetrilised konstruktsioonid ja algebraline struktuur. See teeb sellest ideaalse keel arvutigraafika ja lihtsustatud geomeetriaga. Samal ajal, see parandab arvutilingvistika efektiivsust, uus, koordinaat-tasuta esindused ja meetodeid.

Nagu on näidanud palju näiteid, GA on laiem rakendused füüsika kui mis tahes muu matemaatiline keel, sealhulgas maatriksalgebra. See muudab peaministri kandidaadi areng-universaalne süsteem, teaduslike arvutuste, erinevad rakendused, füüsika -, inseneri-ja infotehnoloogia.

Hiljuti läbimurre kehvasti on saavutatud, mis lihtsustab oluliselt esindused ja arvutuste puhul Eukleidiline geomeetria. Muidugi see on järelmeid ja lihtsustusi iga domeeni of applied science. Olulist rolli GA on kirjeldatud esimeses raamatus (Vana Veini) allpool. Nii, et paber on kutsutud rääkida eksperdid, see on dificult keegi võõras GA. Üksikasjalik ravi lisada järgnev komplekt neljast paberid (Ühtne Algebraline Raames), eriti teises neli. Esimene set on sissejuhatus neophytes selles GA.

Kiire sisenemine GA robootika on ette nähtud kaks tk Keha Mehaanika. Teine neist on lisa, milles kirjeldatakse täiustatud meetod, mis on oluliselt paranenud hiljutine läbimurre ja selgitatud „Vana Veini.“

Viimane paberid on alla (Sümmeetria Rühmade) kehtib GA üksikasjalikud ravi punkti rühmade Eukleidiline 3-ruumi. See oli kirjutatud umbes 20 aastat tagasi, kui peatükk Uus alus Matemaatilise Füüsika. Viimastel peale, et lisada ruumi rühmad on siia lisatud.

1. Uus Algebraline Vahendid Klassikalise Geomeetria
2. Üldine Homogeenne Koordinaadid Arvutilingvistika Geomeetria
3. Sfääriline Koonilise Geomeetria koos Geomeetriline Algebra
4. Universaalne Mudel, Koonilise Mõõtmete kohta Eukleidiline, Kerajad ja Topelt-Hüperboolne Kaart
5. Uued Vahendid Arvutilingvistika Geomeetria ja noorendamine Kruvi Teooria
ma Saccadic ja Kompenseerivate Silmade Liikumise
II Jõuda ja Neurogeometry
Homogeenne Jäiga Keha Mehaanika Elastse Siduri
Punkt Rühmadele ja Ruumi Rühmade Geomeetriline Algebra
Crystallographic Ruumi Rühmade Geomeetriline Algebra