Värviline Renderdamise ja Animatsioon

Link: http://web.engr.oregonstate.edu/~zhange/3Dpaintings.html

Seda projekti, ma järgisin SIGGRAPH 96 raamat Ms. Barbara Meier, „Paintly Visualiseerimine ja Animatsioon“. Peamine idee paber on kasutada osakeste süsteemide kontrolli pintslitõmbed ja nende atribuudid. Palun vaadake oma paber andmed.

Ma kasutasin RenderMan, kui mu renderdada. Ajal minu rakendamine, ma olen silmitsi probleemiga, automaatselt kontrolli pintslitõmbed‘ suundi ja suurusi, samuti kujundid ja osavalt tekstuure, mida rakendatakse üksikisiku pintslitõmbed.

Järgnevalt mõned pildid, mis mul on tekkinud, millele järgneb animatsiooni mõned huvitavad 3D mudeleid (Stanford Jänku, Õnnelik Buddha, ja virtuaalne jalgpalli mäng). Palun võrrelge neid koos foto-realistlik versioon.

Photorealistic. Square pintslitõmbed.

 

Õhem pintslitõmbed. Speical tekstuurid.

2. Animatsiooni, 3D-mudelid istus, pildi taustal.

Algne biped runner jada oli tekitatud Ron Metoyer. Palun vaadake oma paber:

Metoyer, R. A. ja Hodgins, J. K., 2000. “ Animeerimine Sportlik Liikumise Planeerimine Eeskuju, Menetluse Graafika Liides 2000, Montreal, Quebec, Kanada, Võib 15-17, lk 61-68.