Isiku Värbamise ja Poliitilise Osalemise Mandri-Hiina

Link: http://home.olemiss.edu/~gg/paperhtm/dissabst.htm

Väitekirja Kokkuvõte

Gang Guo

Komitee: Melanie Manion, G. Bingham Powell, Jr, Curtis S. Signorino

Vaatamata põhimõttelised poliitilised erinevused liberaalse demokraatia ja autoritaarsete režiimide, tavakodanikud viimasel polities ka proovida mõjutada valitsuse poliitika tulemusi. Nende osalusel käitumine on sügavalt mõjutatud poliitiliste institutsioonide, eriti isik-riik. Erakonnad nii demokraatlik ja autoritaarne polities ka aktiivselt eesmärk alamhulgad kodanikele osaleda poliitikas, kuigi erinevatel eesmärkidel.

Kuna käivitada reforme rohkem kui kaks aastakümmet tagasi, Hiina Kommunistliku Partei loobus Maoist tava pühkimine mobilisatsiooni kodanike mass poliitilised kampaaniad. Selle asemel, poliitilise mobilisatsiooni saavutatakse protsessi ettevaatlik värbamine partei liikmed. Partei otsus värvata kodanik (või mitte) on strateegiline valik sõltuvuses oodatud osalusdemokraatia käitumist üksikisikutele. Samal ajal poliitikas osalemise kodanikud mõjutada valitsuse poliitika võtab arvesse Isiku töölevõtmise otsuse. Osalust kui tööle või üro tööle kodanik on kaks erinevat tulemust, et tuua erinevad hüvitiste ja kulude kohta seotud isikutele. Selles mõttes on Isiku värbamine ja elanike osalemine moodustavad paari interaktiivne otsustusprotsessides. Mustrid poliitilise värbamise ja osalemist saab vaadelda kui üldistatud tulemusi valikuid Poole ja üksikisikud. Minu uuringud, kas ja kuidas need kaks poliitilisi valikuid on omavahel seotud protsessid strateegiliste otsuste tegemisel ja uurib mõju oluline sotsiaal-majanduslikud tegurid (nt vanus, haridus, sugu) käesolevas suhtlemist.

Esitatud väitekirja tulu läbi mitu meetodit. Ma alustan ettepaneku uue ohus seost Isiku värbamise ja poliitiline osalus, mis on kehtestatud oluline seos kahe seni eraldi asutused kirjandus. Ma siis luua hüpoteese umbes nii Poole ja individuaalse kodaniku eelistusi üle erinevate tulemuste värbamine ja kaasamine. See sisaldab minu intervjuud Partei ametnikud, tavaline Partei liikmeid, ja mitte-Partei käigus massid oma valdkonna uurimis-mandri-Hiinas aastatel 2000-2001. Lihtne mäng teooria mudel esitab käesoleva koostoimed lühikese viisil. Samuti paneb aluse statistiline analüüs andmed 1993-94 riigi poolt läbi viidud uuringu Tianjian Shi. Uurida seost Isiku värbamise ja kodanike osalus, statistilised analüüsid viiakse läbi neljas etapis. Kaks esimest sammu, ma näitan, et värbamine ja kaasamine vastavalt on oluline ennustavad üksteise regressiooni võrrandi tõusunurgaga. Kolmandas etapis, ma eristada osalemine tööle kodanike ja osalemine üro tööle kodanikele; Ma leian, et nad on tõepoolest määratud erinevat komplekti utility komponendid. Lõpuks, kui ma saan esitada statistilise strateegilise mudeli katse ühise hüpoteese. Statistilised strateegiline mudel on spetsiaalselt loodud andmete analüüsi, kus olemasolu strateegilisi elemente võib muuta tulemusi üks variant või teine logit või probit problemaatiline.

Politoloogia kirjandust nii võrdlev ja Ameerika poliitikas on tunnustatud mobilisatsiooni erakondade ja osalemine tavakodanikud kui kaks tähtis poliitiline fenomen. Minu teadustöö erinevaid vaatenurki ja lähenemisviise, näitab nende olemuslik seos, kui üksteisest otsuse tegemise Mandri-Hiina kontekstis.