Algus Rooma, Rooma alusel monarhia

link: http://www.penfield.edu/webpages/jgiotto/onlinetextbook.cfm?subpage=1660456

Linna Rooma asub Latium Plain mööda pankade Tiber Jõe itaalia Poolsaar, mis on just lääne kreeka Poolsaarel. Nagu te võib-olla märganud, kui kooliaasta liigub meil on õppida kultuuri, üks teise järel, et liikuda meist kaugemal lääne ümber maailma: Mesopotaamia, Egiptus, Kreeka, ja nüüd Roomas.

"Faustulus, Kuninga Karjane, Chancing minna, nägin, et ta Lakkus neid tema Keel" Faustalus, selline shepard, leiab Romulus ja Remus ja viib nad koju, kus tema ja ta abikaasa tõsta neid oma. Poisid olid algselt hooldada she-wolf, olles loobunud, surra, Tiber Jõe.

Legendaarne asutamisest Rooma

Roomas algas väiketalupidamine küla, kuid see oleks kasvada suur vana linn, mis on ikka veel aktiivne täna. On olemas legend umbes asutamisest Rooma, mis ulatub tagasi kuni Trooja Sõda. Nagu sa mäletad, Kreeklased võitis Troojalaste abil trikk puust hobune. Troy oli razed, kuid Aeneas, kangelane Troy, pääses mõned rikkust Troy ja a-rühm pagulaste. Aeneas ja pagulaste käis Vahemere, kuni nad lõpuks väljakujunenud kesk-Itaalias, siin Aeneas abielus printsess itaalia kuningas. Mida aeg edasi, Romulus ja Remus, kaksikud ja nende järeltulijad, on see abielu, co-asutati Rooma. Selles argument, Romulus tappis oma venna Remus, ja temast sai ka esimene kuningas Roomas.

Romulus valisin Palatine Mägi, mäe lähedal Tiber River asukoht on väike asula Rooma. Kodud olid valmistatud puidust õlgkatusega katused, palisade, et kaitsta küla sissetungijate eest. Romulus tuli linna üles-jõe Rooma ja läks tagasi oma kodulinna, paludes neile, kes tahtis värske, uus algus tulla ja asustada oma uue küla. Need, kes otsustas jätta koos temaga olid enamasti orjad, kurjategijate ja nende võlgu. Tekkis kohe probleem, sest enamus neist olid mehed. Romulus vaja naisi, et küla jätkata möödunud üks põlvkond.

Romulus tulid välja plaaniga varastada naiste Sabines, grupp inimesi, kes elavad mäe lähedal Rooma. Rooma mehed ekslikult, et Sabine meeste arvesse käivad poole, et jumal Neptuun, (loeb on vale), ja varastas Sabine naised. Need naised lõpuks abielus Rooma mehed. Kui need kaks kultuuri sulasid, oli kokku lepitud, et kuningas oleks vaheldumisi Rooma kuningas ja Sabine kuningas, ja nii esimene kuningas Roomas, Romulus oli Rooma, teine, Sabine, kolmas Rooma ja neljandat, Sabine.

Inimesed, kes mõjutas Rooma

Roomlased olid mõjutatud teiste tsivilisatsioonide ja inimesed, kes elavad Itaalias. Põhja -, Etruscans oli kõrgelt arenenud tsivilisatsioon, esimene on itaalia poolsaarel. Alates Etruscans Roomlased õppisid arhitektuuri ja tsiviilehituse. Kui Etruscans ehitatud kivist templid ja niisutus-ja kuivendussüsteemid. Kui Etruscans, ja mitte Roomlased, leiutas toga, varjatud, mida kasutatakse ametliku riided, ja gladiaatorite võitlus. Need mõlemad näited olid laenatud Roomlased. Kui Etruscans ka uskunud tuleviku ennustamine, uurides olemust, midagi, mida Roomlased uskusid samuti. See oli Etruscans, et Roomlased laenatud realistlik kunst.

Kreeklased asusid kolooniad Lõuna-Itaalias. Alates Kreeklased, Roomlased laenatud jumalad ja jumalannad kreeka pantheon, ja sain teada, kreeka lugusid ja kirjandus. Alates Latins, Roomlased laenatud ladina keel, kuigi rikkad Roomlased eelistasid rääkida kreeka. Ja Sabines, Rooma lähimad naabrid, Roomlased õppisid võitlus tehnikaid ja distsipliin.

Romulus ja Remus Romulus ja Remus väitis, esimene üle asukoht on Rooma, ja siis umbes seinad ümbritsevad Rooma. Romulus tappis Remus teisel argument, et saada esimene kuningas Roomas

Rooma alusel monarhia

Seal oli seitse kuningat, kes valitses Rooma alguses oma ajalugu. 21. aprillil 753 ekr on legendaarne rajamisaeg Rooma poolt Romulus. Sel ajal Kreeklased olid lihtsalt areneva välja oma keskajal. Romulus valitses alates 753 kuni 715 EKR. Pärast Romulus suri, järgmised neli kuningat olid valitud Roomlased, kuues, Servius Tullius, päritud troonile, ja seitsmes, Tarquinius Superbus oli usurper, tappes Servius Tullius, et saada troonile.

Teine kuningas oli Numa Pompilius, ta valitses alates 715, et 673 EKR. Numa Pompilius oli Sabine, kes andis Rooma oma usulisi tseremooniaid. Kolmas Rooma kuningas, Tullus Hostilius, kes valitses alates 673 EKR kuni 642 EKR oli sõjakas kuningas, kellel oli palju lahingud vastu naaberriigi rahvaste Rooma. Näete, inglise sõna, vaenuliku, nagu osa oma nime. Ancus Marcius, kes valitses alates 640 EKR kuni 616 EKR, oli neljas kuningas Roomas. Ta laiendas Rooma territooriumil võideti Latins mitu lahingut. Pärast Ancus, Roomas valitses kolme Etruscan kuningad.

Kolme rtruscan kuningad

Lucius Tarquinius Priscus, mida nimetatakse ka Tarquin Vanem, oli viies kuningas, esimene Etruscan kuningad. Tarquin Vanem ehitatud Circus Maximus, vankris racing staadion. Vankris racing ka tuli Rooma kaudu Etruscans, väga heade sõjavankrid racers iidse maailma.

Servius Tullius valitses alates 578 kuni 534 EKR. Servius Tullius päritud troonile alates Tarquin Vanem, kuigi ta ei olnud poja endise kuningas. Servius Tullius välja töötanud esimese loenduse Rooma, loota on kodanike üks-sadu. Rohkem komplekti on sada kodanike ala Rooma oli, rohkem hääleõigust, et nad ei antud. Loenduse ka määratud, kui palju sõdureid iga ala Rooma oli saata Rooma armee. Servius Tullius oli üks selline tütar ja üks paheline tütar, ja seal on suurepärane lugu Tullius “ kaks tütart. Kuri tütar joonistatakse tappa tema isa, et tema abikaasa võib saada troonile. Et abikaasa oli viimane kuningas Roomas, Tarquinius Superbus.
Tarquinius Superbus (uhke) poeg, endine kuningas, Tarquin Vanem, valitses alates 534, et 509 EKR. Tarquinius Superbus oli usurper, kes tappis tema isa-in-law, et saada troonile. Tarquinius Superbus oli viimane kuningas Roomas; tema ja ta pere olid nii halvad, et Roomlased ajasid nad välja Roomas. Tarquinius Superbus läks Etruscans ja kogutud armee taas troonile. Seal on lugusid Rooma kangelased Horatius, ja Gaius Mucius Scaevola, kaks julget Roomlased, kes riskisid oma eluga, et vältida Etruscan armee ja Tarquinius alates taas troonile.

Pärast Tarquinius‘ ebaõnnestunud katse saada tagasi troonile, kuningas ei olnud teretulnud Roomas. Me õpivad uus vorm, valitsus, mis tuli pärast monarhia, Rooma järgmises peatükis.

raisakotkad Remus täheldatud kuus raisakotkad lendavad üle Aventinuse Hill (taust), hea enne, kuid Romulus täheldatud kaksteist raisakotkad lendavad üle Palatine Hill, parem ennustama. Uute asunike järgneb Romulus, et Palatine Hill, ja agrument hakkas vahel Romulus ja Remus.
vana itaalia Kreeklased asusid Lõuna-Itaalias, ümber „boot“ ala, kuigi Sabines olid mägilased ja lähedased naabrid Roomlased.
vana-latium Rooma asub Latium Tavaline.
vana-rooma Vana müüri ümber Rooma on tuntud kui Servian Seina, pärast Servius Tullius, kuues kuningas Roomas, kes on andnud krediidikvaliteedi hoone kiviseina ümbritseva laiendada linna.