Programmeerimine — Põhimõtted ja Praktika, Kasutades C++

link: http://www.stroustrup.com/programming.html

Addison-Wesley ISBN 978-0321-992789. Mai 2014.

PPP2frontNback

Muudetud 28. oktoober 2015
See on sissejuhatus programmeerimine inimeste jaoks, kes on kunagi programmeeritud enne. See on kasulik ka inimestele, kes on programmeeritud natuke ja tahavad parandada oma stiili ja tehnikat – või lihtsalt õppida kaasaegse C++. See on mõeldud klassiruumi kasutamine, kuid kirjutatud silma peal ise õppida. Ealier versioonide see raamat on kasutatud alusena esimene programmeerimine klassid electrical engineering, computer engineering, computer science õpilased at Texas A&M University peaaegu kümme aastat nüüd, ja paljudes muudes kohtades.

Siin on mõned näidised

PPP2 sain harv Raputus Tootlikkuse Auhinna. Dr Dobs.

Nagu öeldud, raamat ning selle kaas toetus saidil raamat on www.stroustrup.com/Programming. See sait on peamiselt suunatud õpetajatele (see on õpik ju).

tagakaas koopia

Sissejuhatus Programmeerimine, mille leiutaja C++

  • Ettevalmistamine Programmeerimine Reaalses Maailmas raamat eeldab, et te eesmärk lõpuks kirjutada mitte-triviaalne programmid, kas töö on tarkvara arendus-või mõnes muus tehnilises valdkonnas.
  • Keskendub Põhilisi Mõisteid ja Tehnikaid raamat selgitab põhilisi kontseptsioone ja meetodeid põhjalikumalt kui traditsioonilised sissejuhatused. Selline lähenemine annab teile tugeva aluse kirjalikult kasulik, õige, hooldatav, tõhus kood
  • Programmeerimine Tänase C++ (C++11 ja C++14) raamat on sissejuhatus programmeerimine üldiselt, sealhulgas objekt-orienteeritud programmeerimine ja üldine programmeerimine. See on ka kindel sissejuhatus C++ programmeerimise keel, mis on üks kõige laialdasemalt kasutatavad keeled reaalse tarkvara. Raamat tutvustab tänapäevase C++ programmeerimise tehnikat algusest, kehtestades C++ standard raamatukogu ja C++11 ja C++14 funktsioone lihtsustada programmeerimise ülesannete täitmiseks.
  • Algajatele — Ja Igaüks, Kes Tahab Õppida Midagi Uut raamat on eelkõige mõeldud inimestele, kes on kunagi programmeeritud enne, ja see on testitud paljude tuhandete esimese aasta üliõpilased. See on ka laialdaselt kasutatakse iseseisval õppimisel. Ka praktikud ja advanced õpilased on omandanud uusi teadmisi ja suuniseid, nähes, kuidas kapten läheneb elemente oma kunsti.
  • Pakub Laia Vaade esimesel poolel raamat hõlmab erinevaid olulisi mõisteid, disaini ja programmeerimise tehnikat, keele funktsioonid ja raamatukogud. Need võimaldavad teil kirjutada programme, mis hõlmavad sisend -, väljund -, arvutus -, ja lihtne graafika. Teine pool selgitab, rohkem spetsialiseeritud valdkondades (näiteks teksti töötlemiseks, katse -, ja C programmeerimiskeel) ja annab rikkalikult võrdlusmaterjali. Lähtekoodi ja toetada täiendused on saadaval alates autori kodulehel.

TEAVE AUTOR Bjarne Stroustrup on disainer ja originaal elluviijaks C++ ja autor, C++ Programmeerimise Keel (Addison-Wesley). Ta on Tegevdirektor Tehnoloogia osakonna Morgan Stanley, Külastades Columbia Ülikooli Professor, Eristada Teadus Professor at Texas A&M University, ja liige U.S. National Academy of Engineering. Enne kolimist akadeemiliste ringkondade, töötas ta aastakümneid AT&T Bell Labs. Ta on asutajaliige ISO C++ standardite komitee.

informit.com/aw www.stroustrup.com/Programming

Infot esimene väljaanne PPP, mis sisaldab infot tõlked.