Vanad Tsitaadid

link: http://iws.collin.edu/kwilkison/Old%20Quotations.htm

„Ja kui palju mehi kokku kogutud, hirm läks oma nägu ja viha võttis oma koha. Ja naised ohkas kergendatult, sest nad teadsid, see oli kõik õige, vaheaega ei olnud tulnud ja pausi ei tule nii kaua, kui hirm võiks omakorda viha.“
— John Steinbeck (1939)

„Uus Asi on kõikjal meie ümber.“
— Keith Volanto (2008)

„Ajalugu on koht, kus teooriad alla kukkuda.“
— Roger Ward (2009)

„Me oleme kutsutud, et aidata julge beggars elu turul. Kuid ühel päeval peame me vaatama tulema, et agregaat, mis toodab kerjuseid vajab ümberkorraldusi.“
–Martin Luther King, Jr (1967)

„Asjaolu, et need tööd ei kujuta teda tegelikkust tema aeg on kõik hea. Ta on ümbritsetud tegelikkust omal ajal ja tal puudub perspektiiv iganes, kust neid vaadata. . . . Ja kui õpilane leiab, et see ei ole tema maitse? Noh, see on kahetsusväärne. Äärmiselt kahetsusväärne. Tema maitse ei tuleks konsulteerida; kui see on moodustatud.“
–Flannery O ‚ Connor (1963)

„Üks säga ei tee creek, ega üks kangelane rahvas.“
–W. C. Brann (ca. 1895)

„Nii kaua, kui inimesel on arusaam, et ta juhindub vahetu suunas taevast, see teeb temast ravimatu ja vallutamatu aastal
kõik tema käitumisreeglite vastu.“
–Jonathan Edwards (1740)

„Naer on . . . meeleheitel omamoodi convulsion aastal meeleheitel asjaolusid, mis aitab natuke.“
— Kurt Vonnegut, Jr (2006)

Taevas lennuk süttis üle Los Gatos Canyon,
Tulekera välk, mis raputas kogu meie mäed,
Kes on kõik need sõbrad, kõik laiali nagu kuivanud lehed?
Raadio ütles: „Nad on lihtsalt küüditatud“
–Woody Guthrie (1948)

„Ma tegin punkt alati õpetamise undergraduates, sest nad ei ole kindel sihtrühm. . . . Olen alati püüdnud välja minu uurimistöö ideid esimeses klassis, et saada tagasisidet inimestelt, kes ei tahtnud, et mind ära kuulata, kui ma ei oleks huvitav.“
— Edmund S. Morgan (2000)

„Wearied koos sõja ja väsinud inimese butchery, nad istusid puhata, ja nimetas seda rahu.“
–Thomas Paine (1792)

„Ah, suvel, milline võim sul on, et teha meid kannatama ja meeldib.“
–Russell Baker (1965)

„[K]ui ma õpetasin minu esimese klassi tundsin, enesekindel, innukas ja entusiastlik. Kui midagi, ma võiksin tunda end vähem kindel täna, kuid mitte vähem innukas, mitte vähem entusiastlikud. Ma leian, et see on lihtsam õpetada, kui rääkida või kirjutada õpetamise kohta. Ma ei valemid pakkuda, nr mudelid, mõned uued pedagoogilised strateegiad. Mis iganes õpetamismeetodeid me võib kasutada, võti on hea õpetamise jääb kohustus, vaim, vaimustus, kirg, tundlikkus, ja, jah, kahtlused ja skeptitsism, me toome klassiruumis“
–Leon Litwack (2000)

„Õpetamine on minu töö. Õpetamine, tema suurim mõttes tähendab otsingu välja tõde, ütlen seda, et kõik, kes on valmis õppima ja hoone see osa ühiskonna elust. Tõde on sageli ebameeldiv, tüütu ja unpalatable, et need, kellel on ebaproportsionaalselt maiste kaupade, kes on võimu näljane, ja kes pooldavad põhjus kahjuks palju.“
— Scott Lähenemas (1972)

„Võib-olla kõige kõrvetav kõik etendused see tragöödia on see, mille Ateena oli süüdi, kui ta on muutnud ennast mõni „vabastaja, Hellas „sisse“ türann linna.‘ . . . Kuna sõjaline oskus ja osavus on teraga vahendid, mis on apt tekitada surmaga lõppevate vigastuste neid, kes väärkasutuse neid.“
— Arnold Toynbee (1946)

„Kõige šokeeriv seaduse lähemalt uurida, on lihtsalt valjem versioon mõned alaline žest.“
–Susan Choi (2004)

„Mul oli väga meeldiv kolm aastat Yale‘ i. Ma pean ütlema, et ma ei võta seda tõsiselt, ja seega ta võttis mind mõnda aega, et üle saada.“
— On D. Campbell (1976)

„Üks suuremaid probleeme ajalugu on, et mõisted armastus ja vägi on tavaliselt võrdles nagu vastandpoolustel. . . . Mida on vaja, on mõistmine, et võim ilma armastuseta on see hoolimatu ja solvav . . . Võimsus parim on armastus, millega rakendatakse rahuldada õigluse nõudeid.“
–Martin Luther King, Jr (1967)
„Kuninganna hüüab, kuid pattudest.“
–Thomas Jefferson (from Paris, 1787)

„Kui sa soovid rahu, kasvatada kohtu ette, kuid samal ajal kasvatada valdkondades toota rohkem leiba, muidu ei tule mingit rahu.“
–Norman Borlaug (1970)

„Meie lennukid suutsime kääbus kaugus koht ja aeg ketid. Läbi meie allveelaevad oleme suutnud tungida ookeani sügavustesse. Tundub, et ma kuulen Jumala universumi öeldes: „Isegi kui olete läbi teinud kõik, et mul oli nälg ja te fed mind mitte.““
–Martin Luther King, Jr (1968)

„Üks asi on kindel iga asi, mida sa sööd on pärit mingi talu. Iga asi, mida te kannate on pärit kasvandusest, ükskõik, kas oled valge, must, punane, kollane, mis iganes. Yore esile isa kõvasti tööd ja suri halb, nii et saate on, mida sa said nüüd.“
–Eddie Stimpson, Jr (1996)

„Deadliest löök vaenlase inimese hing võib streik on teha raev au. . . . Ametlik vastuvõtmine on üks ilmeksimatu tunnus, et pääste on pekstud jälle, ja on üks kindlaim märk saatuslik arusaamatus, ja on kiss Juudas.“
— James Agee (1941)

„Mul oli pigem olla vait väga tagasihoidlik suvila, mu raamatud, mu pere ja mõned vanad sõbrad, söögituba lihtne peekon ja lastes maailma rulli kohta nagu talle meeldib, kui hõivata kõige suurepärane postitus, mis iga inimese võimu võib anda.“
–Thomas Jefferson (1788)