Paigaldus TeX Live

Link: http://darkwing.uoregon.edu/~koch/texshop/installing.html

Installimine TeX Live

Kui sa alla laadida MacTeX nagu soovitata alla „Saamine“ tab, topeltklõps MacTeX, et alustada paigaldamise käigus. Järgige sama protseduuri, kui selle asemel, et olete omandanud BasicTeX.

Mõned Ajalugu

Kasutajad suheldes TeX kasutades esiotsa programm on mõnikord teadmata suurt toetust masina tegutseb nähtamatult taga stseeni. See masin koosneb Donald Knuth on käsurea programm, mille tegelik ladumiseks, ja tohutu hulk fondid, makro-paketid nagu Lateks ja Konteksti, stiili failid, dokumendid, konfiguratsiooni failid, jms. Tohutu kogumise programme ja toetada faile nimetatakse TeX Jaotus.

Mitu aastat, standard TeX jaotamise kohta, Mac OS X ja GNU/Linux oli teTeX, mida haldab Thomas Esser. Kohta Macintosh, see jaotus on täiendatud Gerben Wierda, kes kirjutas programmi nimega i-Installer laadida oma täiustatud versiooni võrku seadistada, seda, ja seda aeg-ajalt uuendada.

Mitu aastat tagasi TeX Kasutajad juurutatud veelgi ulatuslikum jaotus, mida nimetatakse TeX Live ‚ i, Mac OS X, Windows, GNU/Linux, ja erinevate BSD Unix süsteemid; peamised autorid on Sebastian Rahtz, Karl Marja -, ja Staszek Wawrykiewicz. Mai, 2006 Thomas Esser teatas, et ta ei oleks enam toetada teTeX, ja soovitatav, et kasutajad liikuda TeX Live. Veidi hiljem, Gerben Wierda peatunud ajakohastama oma süsteemi. Täna, TeX Live (mis MacTeX installib) on standard TeX jaotamise kohta Macintosh.

Mitu Jaotus Toetuse

Kui uus versioon TeX Live on paigaldatud MacTeX, uus versioon ei kirjuta eelmine versioon. See võimaldab kasutajatel keskel oluline projekt, ohutult uuendada, sest nad saavad minna tagasi vanema versiooni kui nad hätta. Üleminek tagasi on vaja ainult ühte nuppu, klõpsake tõttu funktsioon on selgitatud allpool.

Gerben Wierda ja Jerome Laurens mõeldud andmete struktuur toetab mitme TeX väljamakseid masin. See andmestruktuur on paigaldatud MacTeX paketid. Andmete struktuur on paigutatud /Library/TeX ja koosneb umbes hoolikalt kavandatud sümboolsed lingid paigaldatud väljamaksed. Kasutades seda struktuuri, teTeX, gwTeX, TeX Live, ja Põhi-TeX lihtsalt koos eksisteerida masin.

Pärast paigaldamist, uue Eelistuse Paneeli saab leida Apple ‚ i Süsteemi Eelistused. Pane, mida nimetatakse „TeX Väljamaksed“ nimekirjad, paigaldatud TeX väljamakseid; aktiivne levitamine on hilighted. Kasutades paneel, teistsugust jaotamist saab tehtud aktiivne. Kui see juhtub, kõik GUI rakendusi on seadistada automaatselt, ja TEE ja MEES muutujad on reset jaoks käsurea suhtlemist uus aktiivne levitamine.

Andmete struktuur on geniaalne; see ei muuda TeX väljamakseid kuidagi. Vahetamine väljamaksed tegelikult muudab ainult ühe symbolc link. Uus link, /usr/texbin, on loodud mis näitab, et binaarne kataloog aktiivne TeX jaotus. GUI rakendusi tuleb ümber kujundada andmete struktuuri, kuid pärast seda, kui nad on konfigureeritud kui nad töötavad ilma muutmist tulevikus. TeXShop, BibDesk, LaTeXiT, ja TeX Live Utility kõik kasutavad /usr/texbin automaatselt.