7 Võti Sammudest Alates Idee Miljonit Dollarit Et Äri

Link: http://blog.startupprofessionals.com/2017/04/7-key-steps-from-million-dollar-idea-to.html

miljoni-dollari-idee

Põhineb minu enda kogemus startup investori ja tagasisidet mõttekaaslastega sõbrad, me kõik saame kohad vähemalt kümme startup ideid, iga ühe uue äri – koosta. Uute ettevõtete asutajatest on vaja meeles pidada, et investorid fondi äri rakenduste, mitte ideid. Tegelikult, investorid ütlevad teile, et ideed on midagi väärt, väljaspool konteksti tõeline meeskond reaalne kava.

Tegelikult, võite leida veebisaite Internet, mis pakuvad tuhandeid uusi äriideid, sealhulgas „Lahe äriideed“ ja „Ideid Watch“ ja „ärivõimalusi.“ Amazon pakub paljusid raamatuid tasuta ideid, nagu „Small Business Ideed“ ja „äriideed: 100 lähtekohti Teha Raha.“ Lisaks, meil kõigil on sõpru, kes harbor mõni miljoni-dollari-ideed.

Mida me kõik oleme otsid, on taotlused, mis on selgelt ületada lõhet idee pilvedes ja rakendatavad ja rahaliselt atraktiivne kava, mille on kokku pannud kogenud ja pühendunud meeskond. Kui te järgite neid soovitatud sammud enne läheneb investorid, siis võib tõesti veenda kedagi, et teie miljoni dollari idee võiks kaasa tuua miljardi dollari äri:

  1. Koguda mõned turu suuruse andmeid tööstuse eksperdid. Lihtsalt sellepärast, et teil ja teie sõbrad on veendunud, et kõik armastavad oma lahendus, mis ei tähenda, et on olemas turg. Muidugi, pole mingit garantiid, aga kui on võimalik leida sõltumatu suuruse turu võimalus, oma tööd, veenmaks kliente ja investoreid, on palju lihtsam.
  2. tõendid, et teie lahendus on luua jätkusuutlik äri. Mitte kõik ideed on kulutõhusaid lahendusi, või kliendid, kes on suutelised ja valmis maksma raha. Seega teil on vaja luua töötav prototüüp, ja projekti kogukuludest, võitnud majandusmudelit ja reaalkasv võimalus. Hea sotsiaalne põhjustada alati ei tähenda elujõuline ettevõte.
  3. Testi oma oletusi eesmärgi turul. interaktiivne sotsiaalne meedia ja blogimine, sa pead iga võimalust, et katsetada ja häälestada oma idee enne kulutuste raha. Müüa oma lahendust enne, kui te ehitada (see on see, mida rahvas rahastamine on kõik umbes). Kui te ei saa ehitada ühtegi hoogu sellel tasandil, rahastamine on ebatõenäoline, et midagi muuta.
  4. Eelnõu lühikese sammuga klientidele ja üks investoreid. Vastupidiselt üldlevinud arvamusele, et need ei kattu. Esimene on inimesi, kes võiksid osta oma toodet, ja teine on inimeste jaoks, kes võiksid osta tüki oma äri. Esimene on hea ettevalmistus kliendi koduleheküljel, samas kui teine on eelmäng täielik äriplaan.
  5. Vormistama ettevõte üksuse veebilehel ja sotsiaalse meedia kohalolek. neid, teie idee on nähtav ja seaduslikult ümber äri. Investorite jaoks, neid on vaja tõestada täitmise võime, ja siis nad on tõendeid, et ettevõtte väärtust ja uue kaubamärgi. Ma soovitan teil alustada Piiratud Vastutusega Corp (LLC) ja võitja nimi.
  6. Kaalul oma territooriumil mõned intellektuaalset omandit. Lihtsalt meeldib idee on väärtus puudub abstraktne, sinu lahendus on minimaalne väärtus üldiselt, kuni sa paned aia ümber, seda tõket. Midagi defineerib innovatsiooni, unikaalsus, ja pühendumust võime, nagu patent, ärisaladuse või kaubamärk. Investorid maksta lisatasu selle täitmise tõendid.
  7. Koguda võti meeskonna liikmed, kellel on õigus oskusi ja kogemusi. Enamik investoreid on nõus, et õige tehnoloogia teeb toote, kuid õiged inimesed, kes teevad äri. Üksikisik võib olla hea idee, aga see võtab meeskond luua hea äri. Meeskond peab üles näitama turustamise samuti rahaline oskusi ja võimet suhelda.

Pea meeles, sa ainult saada üks võimalus suur esimene mulje, investoritele kui ka klientidele. Nii otsima asitõendid, et teil on midagi kaugel minevikus idee staadiumis, enne kui nad leiavad, aidates oma kõvakettal teenitud raha. Lisaks, isegi kui sa ei tea, mida sa tegelikult olla või mitte, kuni olete valmis peamised sammud eespool.

See on palju vähem valus, et itereerima sellel tasandil, kuni teil on see õigus, enne kui küsima teiste inimeste raha või kasutage kõiki oma laienemist. Kõigi nende põhjuste pärast, ma soovitan, et sa piirata oma idee arutelu sõpradega ja potentsiaalsete klientide kohta sotsiaalse meedia, ja oodake, kuni teil on parem lahendus enne ringhäälingu oma rahastamist vajab investeeringuid ühenduses.

Ainus kindel lähenemisviisi, et müük miljoni dollari idee on, et kõigepealt ehitada ja müüa miljardi dollari äri. Siis iga investor ma tean, et rivistama osta mõte ilma küsimus.

Marty Zwilling